Beurs Internationaal therapeut 2022

Deze beurs wordt ook wel de beurs voor totale gezondheid en lifestyle genoemd. Internationaal Therapeut is de enige beurs in Nederland waar iedereen, maar in het bijzonder therapeuten en andere beroepsbeoefenaars in de (para)medische en natuurlijke gezondheidszorg, op een ontspannende en informele wijze kennis kan maken met nagenoeg alle facetten uit de natuurlijke gezondheid. Dit op het niveau van producten, behandelwijzen, cursussen, literatuur, enz.

Deze beurs wordt gehouden op 19 en 20 november 2022 in de Expo in Houten.

De Stichting Natuurlijk Welzijn staat er ook met een stand, waar u uitleg en informatie kunt vinden waar de Stichting voor staat. We nodigen u graag uit om stand 107 te bezoeken. U kunt met deze link gereduceerde tickets verkrijgen: https://www.internationaaltherapeut.nl/bezoeker/relatiekaarten/?id=2746

 

 

Op beide dagen worden er lezingen verzorgd. Voor onderstaand onderwerp   vragen wij uw speciale aandacht .

 

Aanvullende behandelingen voor de geestelijke gezondheid

Begin dit jaar is het boek verschenen van schrijfster Marisca van der Burgh met de titel “Gids aanvullende behandelingen voor de geestelijke gezondheid”. Ontstaan uit de behoefte aan informatie die zorgde voor een toenemend aantal vragen bij de Infolijn AG naar mogelijkheden naast de reguliere GGZ. Behalve aanvullende therapieën worden de effecten van voedingssupplementen beschreven, van biologisch voedsel, van kruiden en lichaamsmassage, als ook het belang van een gezonde leefstijl en leefomgeving.

 

De Infolijn AG fungeert als vraagbaak voor particulieren die informatie willen over een behandeling of behandelaar. Het is een initiatief van de Stichting Gezond Leven (o.a. de uitgever van het boek), de MMV (Moermanvereniging) en Stichting Natuurlijk Welzijn

Auteur Marisca van der Burgh zal tijdens de lezing nader ingaan op vele aanbevelingen die zij in haar boek beschrijft.

Zie ook onze lezing op zondag: klik hier

Over de spreker: Marisca van der Burgh

Marisca van der Burgh is theoloog, levensbeschouwelijk counselor en Jungiaans analytisch tekentherapeut met jarenlange ervaring in haar eigen praktijk. Tijdens haar werk voor de Infolijn Alternatieve Geneeswijzen, volgde ze een post-HBO-opleiding Klinische Psychologie om vervolgens nog beter bellers met vragen over geestelijke gezondheid te kunnen bedienen.

Boeken van Marisca van der Burgh zijn ook te verkrijgen bij Stichting Natuurlijk Welzijn, stand 107 (Hal 1).

 

Tijdstip lezingen:

Hoekzaal – zaterdag 19 november van 15:00 tot 15:50 uur

Hoekzaal zondag 20 november van 16:00 tot 16:50 uur.