Zorg bij de behandeling van kanker

Ondersteunende zorg bij behandeling van kanker

5-11-2022 Congres:
Ondersteunende zorg bij de behandeling van kanker

Op 5 november 2022 bent u van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse congres van Samen voor Homeopathie* (SVH). Met dit jaar als thema Ondersteunende zorg bij de behandeling van kanker. Een congres dat is aan te raden voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie, professionals én leken. Voor iedereen die wil weten wat de mogelijkheden zijn met homeopathie bij kanker.  Tijdens dit congres spreken professionals uit binnen- en buitenland over de ondersteunende mogelijkheden van homeopathie bij mens en dier met kanker.

Bijna iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving die te maken heeft of heeft gehad met kanker. Binnen de gezondheidszorg loopt men ook tegen hun grenzen aan. Dit wordt vooral zichtbaar bij de chronisch zieken.
Homeopathie biedt naast de reguliere behandeling mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van de bijwerkingen bij de intensieve reguliere behandelingen waar patiënten in zitten. Daarnaast zijn het verbeteren van de veerkracht en het vergroten van de empowerment van de mensen met kanker belangrijke speerpunten binnen de homeopathie. Homeopathie heeft een breed scala aan middelen die individueel ingezet kunnen worden en aansluitend kunnen zijn bij de klachten en hulpvraag van de patiënt. Dit congres wil hieraan bijdragen.

De lezingen worden gegeven door oncoloog en homeopathisch arts Jean-Lionel Bagot, homeopathisch werkend dierenarts Lied Vedder en homeopathisch arts voor Niet-Toxische-Tumor-Therapie Ronald Lugten. Binnen het programma is er ruimte voor casuïstiek uit de praktijk van homeopathisch werkende therapeuten en artsen.

DATUM:
Zaterdag 5 november 2022

TIJD:
9.00-17.00 u

LOCATIE:
Vander Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3925 NJ Veenendaal

KOSTEN:
€ 110 voor de lezingen, incl. lunch, koffie, thee en afsluitend hapje en drankje
Studenten krijgen korting op vertoon van een studentenkaart en betalen € 50.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN:

https://homeopathie.nl/congres-homeopathie-kanker/)

 

*SVH is een platform van alle organisaties die de homeopathie een warm hart toedragen. Het doet van dit platform is om als één coherent veld de krachten voor homeopathie te bundelen https://svh.homeopathie.nl/