Vacature (co)eindredacteur

Vacature (co)eind redacteur

De redactie van De Natuur Uw Arts zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor toetreding tot het redactieteam als:

                           (co)eindredacteur

   

Onze stichting geeft al meer dan 40 jaar voorlichting over CAM-gezondheidszorg, met als ideaal dat deze zorg op termijn door onze overheid erkend wordt.

Het is de bedoeling dat de nieuwe collega, samen met de huidige eindredacteur, de eindredactie van ons blad gaat verzorgen.

De redactie vergadert eenmaal in de twee maanden op donderdagochtend om de geselecteerde kopij te beoordelen. De vakredactie beoordeelt samen met de kantoorredactie alle artikelen op correcte inhoud. De artikelen worden dan door de eindredacteur bewerkt en aangeleverd aan onze opmakerij. Ook controleert de eindredacteur, samen met een deel van de redactie, een tweetal drukproeven. Na akkoord wordt het betreffende nummer vrijgegeven voor druk.

Van de eindredacteur word verwacht dat deze in de omgeving van Epe woonachtig is, zodat op dinsdag- en/of donderdag- en/of vrijdagochtend op kantoor kan worden gewerkt (deels thuis werken behoort tot de mogelijkheden).

 Uiteraard dient deze functionaris een uitstekende beheersing van de (geschreven) Nederlandse taal te hebben, naast interesse voor de inhoud van onze artikelen op het gebied van CAM-geneeskunde en gezonde voeding / leefstijl.

Onkosten worden in overleg vergoed.

Voor info en aanmelding kunt u mailen of bellen met:

De heer Ferry de Vries, secretaris van het bestuur

 

secretaris@natuurlijkwelzijn.org 0578 61 55 69 (di/do/vr v.m.)