100% vergoeding vanuit basispakket vooralle alternatieve en natuurlijk geneeskunde

Erkenning Alternatieve Geneeswijzen

Erkenning voor de natuurgeneeskunde

Alternatieve geneeswijzen als: Homeopathie, Ayurveda, Acupuntuur en TCM, Kruidengeneeskunde, Orthomoleculaire Geneeskunde zijn volwaardige geneeskunde, dit moet erkend worden. De Stichting zet zich in om deze geneeswijzen erkend te krijgen bij de overheid en zorgverzekeraars.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de Nederlanders gebruikmaakt van aanvullende alternatieve- en natuurgeneeskunde. De Stichting Natuurlijk Welzijn zet zich ruim veertig jaar in om onafhankelijke informatie over allerlei natuurgeneeskunde te verspreiden. Het is inmiddels de hoogste tijd om de natuurgeneeskunde serieus te nemen. Wereldwijd worden zeer goede resultaten gehaald met het gebruik van natuurlijke geneeskunde.

Het is daarom nodig om de natuurlijke geneeskunde te beschouwen als een volwaardige geneeskunde en daar hoort een volledige vergoeding vanuit het basispakket en vrije keuze bij. Bent u het daar mee eens dan kunt u ons helpen door donateur te worden voor vijftien euro per jaar. U ontvangt dan ook gratis zes maal per jaar de uitgave ‘De Natuur Uw Arts’ thuis op de deurmat.

Help ons groeien zodat de natuurgeneeskunde terugkeert in het basispakket.